ΕΦΑΡΜΟΓΗ LEMCO

Κατεβάστε την εφαρμογή Lemco για τον απόλυτο έλεγχο των συσκευών σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Lemco και μετατρέψτε την κινητή συσκευή σας στο απόλυτο εργαλείο για να ρυθμίσετε και να προγραμματίσετε όλες τις διαθέσιμες συσκευές Bluetooth Lemco, στο πεδίο, πολύ γρήγορα και χρησιμοποιώντας μια πολύ φιλική διεπαφή.

 

Εφαρμογή Lemco για Android και iOS;

Η εφαρμογή Lemco είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play για συσκευές Android καθώς και από το Apple Store για συσκευές iOS.

Η εφαρμογή Lemco σαρώνει όλες τις διαθέσιμες συσκευές παρέχοντας μεγάλη ευκολία και ευελιξία.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εύρεση της συσκευής που θέλετε να ρυθμίσετε. Η εφαρμογή Lemco θα σαρώσει όλες τις διαθέσιμες συσκευές σε απόσταση 5 μέτρων, προσφέροντας την ευκαιρία στον χρήστη να τις προγραμματίσει χωρίς καν να τις δει!

Η εφαρμογή Lemco προσφέρει πολλές επιλογές ρύθμισης σε μια πολύ φιλική διεπαφή.

Η εφαρμογή Lemco παρέχει μια πολύ φιλική διεπαφή για τη ρύθμιση και τον προγραμματισμό όλων των συσκευών Bluetooth Lemco, παρέχοντας πλήθος επιλογών… Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιο USB stick ή υπολογιστή για προγραμματισμό εκ των προτέρων … Η κινητή συσκευή σας μαζί με την εφαρμογή Lemco είναι το απόλυτο εργαλείο εγκατάστασης στα χέρια σας.

Κουραστήκατε να χάνετε χρόνο για να βρείτε ένα αρχείο ενημέρωσης, εγχειρίδιο ή FAQ στο πεδίο; Η εφαρμογή Lemco έχει τη λύση!

Η εφαρμογή Lemco είναι ένα πλήρες πρόγραμμα που προσφέρει μεγάλη ευελιξία στον χρήστη ενσωματώνοντας όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ο εγκαταστάτης στο πεδίο κατά την εγκατάσταση, όπως το πλήρες εγχειρίδιο της συσκευής, FAQ, οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων καθώς επίσης προσφέρει και τον ευκολότερο τρόπο αναβάθμισης της συσκευής σας χρησιμοποιώντας μια διαδικασία του 1 λεπτού!

ΕΡΓΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ANGACOM 2022

Cologne, Germany           10-12 MAI 2022

CABSAT 2022

Dubai, UAE                        17-19 MAI 2022

Asia Tech x Singapore 2022

Singapore                          31 MAY – 3 JUNE 2022

Xenia 2022

Athens, Greece            26-28 NOV 2022

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Slide Πριν ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ιστορία μας ορίζει το μελλον μας Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Από το 1975, η Lemco έχει ως κύρια δραστηριότητα τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή συσκευών για τη διανομή τηλεοπτικού σήματος μέσω RF και IP στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

Εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία της Lemco στην ανάπτυξη υλικού αλλά και λογισμικού, η Lemco Development μπορεί να σχεδιάσει την πλήρως προσαρμοσμένη λύση σε κάθε ανάγκη σας και για οποιοδήποτε έργο.

Χρησιμοποιώντας την πάνω από 45 χρόνια εμπειρία μας στις ψηφιακές τεχνολογίες, η Lemco Integrator μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκατάστασης σε κάθε επερχόμενο έργο σας.

Το πάθος μας για τα βιντεοπαιχνίδια μας οδήγησε στην ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη Lemco Entertainment έτσι ώστε να μπορέσουμε να εισέλθουμε στη βιομηχανία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών.