Εστίαση στην Καινοτομία

Από το 1975

Ποιοι είμαστε

Η Lemco έχει πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού μετάδοσης και διανομής τηλεοπτικών σημάτων. Γνωστή για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της αλλά και το ευρύ φάσμα των καινοτόμων προϊόντων της, έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελληνική αλλά και την Παγκόσμια αγορά. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων αλλά και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Η Lemco ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού διανομής τηλεοπτικού σήματος μέσω RFIP αλλά και οπτικών ινών, όπως τα παρακάτω:

 • DTV RF διαμορφωτές
 • Επαγγελματικά Ηeadends
 • Ενισχυτές CATV, εξασθενητές κλπ
 • Πολυδιακόπτες
 • Λύσεις διανομής Fiber Optics (GPON, ONU etc.)
 • IPTV middleware
 • HDMI προϊόντα
 • Διάφορα αξεσουάρ (π.χ. RF διακλαδωτές, ομοαξονικά καλώδια κ.λπ.)

Κατασκευασμένα με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και διαθέτοντας κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, προσφέρουν οικονομικές, επαγγελματικές λύσεις, καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες της Ελληνικής αλλά και της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Οι Αξίες μας

Συνέπεια & Αξιοπιστία

Θεωρούμε τον λόγο μας ως δέσμευση και τις υποσχέσεις μας ως προτεραιότητα. Συνεπώς, λειτουργούμε με ειλικρίνεια και ακεραιότητα, έχοντας πάντα ως πυξίδα τις αρχές και τις αξίες μας.

Ποιότητα

Είμαστε αφοσιωμένοι στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και στην τήρηση των υποσχέσεών μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας και προτύπων και αυτό διασφαλίζεται μέσω ποιοτικών ελέγχων σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

Καινοτομία

Προβλέπουμε τις εξελίξεις και επιδιώκουμε να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των κορυφαίων ηλεκτρονικών τεχνολογιών. Η συνεχής έρευνα σε συνδυασμό πάντα με την αξεπέραστη γνώση αλλά και τη δημιουργικότητα μας, μας καθοδηγούν συνεχώς σε νέες και καινοτόμες λύσεις, με στόχο την προσφορά των ολοένα και πιο εξελιγμένων και αποδοτικών προϊόντων στους πελάτες μας.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η φιλοσοφία μας είναι ανθρωποκεντρική, είτε αφορά το προσωπικό μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας ή τους προμηθευτές μας. Προωθούμε και υποστηρίζουμε την ομαδική εργασία, αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα του καθενός. Η συνεχής ανάπτυξη των εργαζομένων μας και η παροχή ίσων ευκαιριών εκπαίδευσης και κατάρτισης τους, είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Το εργασιακό μας περιβάλλον χαρακτηρίζεται από την ανοιχτή επικοινωνία, την εμπιστοσύνη και τη δίκαιη μεταχείριση.

Πιστοποιήσεις & Άδειες

Τι είναι το ISO 9001. 2015:

Το ISO 9001: 2015 είναι ένα διεθνές πρότυπο αφιερωμένο στα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας (QMS). Περιγράφει ένα πλαίσιο για τη βελτίωση της ποιότητας και ένα λεξιλόγιο κατανόησης για κάθε οργανισμό που θέλει να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν με συνέπεια τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών και άλλων ενδιαφερομένων με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο. Το QMS είναι το σύνολο όλων των διαδικασιών, των πόρων, των περιουσιακών στοιχείων και των πολιτιστικών αξιών που υποστηρίζουν τον στόχο της ικανοποίησης των πελατών και της οργανωτικής αποδοτικότητας. Πρώτη δημοσίευση το 1987, η τελευταία επανάληψη (ISO 9001: 2015) αντικαθιστά το ISO 9001: 2008.

Το ISO 9001: 2015 δεν υπαγορεύει τους στόχους ενός οργανισμού ή τον τρόπο επίτευξής τους. Είναι ένα ευέλικτο πρότυπο που επιτρέπει σε κάθε οργανισμό να ορίσει για τον εαυτό του ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι και η τήρηση του προτύπου. Το ISO 9001: 2015 καθορίζει τις κατευθυντήριες αρχές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αποτελεσματικότητας με την ευθυγράμμιση και τον εξορθολογισμό των διαδικασιών σε ολόκληρο τον οργανισμό, σε μια προσπάθεια να μειώσουν το κόστος, να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες, να καλύψουν τις κανονιστικές απαιτήσεις και να βοηθήσουν τους οργανισμούς να επεκταθούν σε νέες αγορές στις οποίες οι πελάτες απαιτούν πιστοποίηση ISO 9001 (το τελευταίο από τα οποία είναι ολοένα και πιο κρίσιμο για επιχειρήσεις που εργάζονται στον δημόσιο τομέα ή με αυτόν ή υπηρετούν ως προμηθευτές σε σενάρια αυτοκινήτων ή ιδιωτικών OEM (Κατασκευαστής γνήσιου εξοπλισμού)).

Στη Lemco υιοθετήσαμε τα πρότυπα του ISO 9001: 2015 για όλες τις υπηρεσίες, την εσωτερική οργάνωση καθώς και την κατασκευή των προϊόντων μας, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας απαράμιλλη ποιότητα και αποδοτικότητα σε κάθε δυνατό επίπεδο. Σταθερός μας στόχος είναι να προχωράμε πάντα και να παρέχουμε τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα καινοτόμων και κορυφαίας ποιότητας προϊόντων.

Δείτε το PDF 

Τι είναι το ISO 14001: 2015:

Το ISO 14001: 2015 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας οργανισμός για να βελτιώσει τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις. Το πρότυπο ISO 14001: 2015 προορίζεται για χρήση από έναν οργανισμό που επιδιώκει να διαχειρίζεται τις περιβαλλοντικές του ευθύνες με συστηματικό τρόπο που συμβάλλει στον περιβαλλοντικό πυλώνα της αειφορίας.

 • βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων ·
 • εκπλήρωση των υποχρεώσεων συμμόρφωσης ·
 • επίτευξη περιβαλλοντικών στόχων.

Το ISO 14001: 2015 ισχύει για κάθε οργανισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος, τον τύπο και τη φύση, και εφαρμόζεται στις περιβαλλοντικές πτυχές των δραστηριοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών που ο οργανισμός καθορίζει ότι μπορεί είτε να ελέγξει είτε να επηρεάσει λαμβάνοντας υπόψη την προοπτική του κύκλου ζωής. Το ISO 14001: 2015 δεν αναφέρει συγκεκριμένα κριτήρια περιβαλλοντικής απόδοσης.

ISO 14001:2015 can be used in whole or in part to systematically improve environmental management. Claims of conformity to ISO 14001:2015, however, are not acceptable unless all its requirements are incorporated into an organization’s environmental management system and fulfilled without exclusion.

Στη Lemco υιοθετήσαμε τα πρότυπα του ISO 14001: 2015 για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης, ακολουθώντας την ευαισθητοποίηση του κοινού και τον σεβασμό μας για το περιβάλλον. Η συνεχής προσπάθειά μας να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις στην αγορά συμβαδίζει πάντα με την οικολογική μας ευαισθησία και ευθύνη, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον είναι το κλειδί για την ανάπτυξη του μέλλοντός μας.

Δείτε το PDF

Τι είναι το ISO 45001: 2018:

Το ISO 45001: 2018 καθορίζει απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία (OH & amp; S) και δίνει οδηγίες για τη χρήση του, ώστε να επιτρέπουν στους οργανισμούς να παρέχουν ασφαλείς και υγιείς χώρους εργασίας, αποτρέποντας τραυματισμούς και ασθένειες που σχετίζονται με την εργασία, καθώς και βελτιώνοντας προληπτικά την απόδοση του OH & S.

Το ISO 45001: 2018 ισχύει για κάθε οργανισμό που επιθυμεί να δημιουργήσει, να εφαρμόσει και να διατηρήσει ένα σύστημα διαχείρισης OH & S για τη βελτίωση της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, την εξάλειψη των κινδύνων και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων OH & S (συμπεριλαμβανομένων των ελλείψεων του συστήματος), και την εκμετάλλευση των OH & amp; S ευκαιρίες και να αντιμετωπίζει τις μη συμμορφώσεις του συστήματος διαχείρισης OH & S που σχετίζονται με τις δραστηριότητές του.

ISO 45001:2018 helps an organization to achieve the intended outcomes of its OH&S management system. Consistent with the organization’s OH&S policy, the intended outcomes of an OH&S management system include:

 1. a) continual improvement of OH&S performance;
 2. b) fulfilment of legal requirements and other requirements;
 3. c) achievement of OH&S objectives.

ISO 45001:2018 is applicable to any organization regardless of its size, type and activities. It is applicable to the OH&S risks under the organization’s control, taking into account factors such as the context in which the organization operates and the needs and expectations of its workers and other interested parties.

ISO 45001:2018 does not state specific criteria for OH&S performance, nor is it prescriptive about the design of an OH&S management system.

ISO 45001:2018 enables an organization, through its OH&S management system, to integrate other aspects of health and safety, such as worker wellness/wellbeing.

ISO 45001:2018 does not address issues such as product safety, property damage or environmental impacts, beyond the risks to workers and other relevant interested parties.

ISO 45001:2018 can be used in whole or in part to systematically improve occupational health and safety management. However, claims of conformity to this document are not acceptable unless all its requirements are incorporated into an organization’s OH&S management system and fulfilled without exclusion.

In Lemco we have adopted the standards of the ISO 45001:2018 for our workplaces and our company’s premises, declaring this way and through our Corporate Social Responsibility (CSR) that we consider our employees as the company’s greatest asset. Innovation emanates from people and a safe anthropocentric environment can only promote such new ideas.

See the PDF

Τι είναι το HDCP:

Η Digital Content Protection LLC (DCP) είναι ένας οργανισμός που αδειοδοτεί τεχνολογίες για την προστασία κορυφαίου εμπορικού περιεχομένου ψυχαγωγίας. Η προστασία ψηφιακού περιεχομένου υψηλού εύρους ζώνης (HDCP) είναι μια προδιαγραφή που αναπτύχθηκε από την Intel Corporation για την προστασία του ψηφιακού περιεχομένου ψυχαγωγίας σε ψηφιακές διεπαφές. Η προδιαγραφή HDCP παρέχει μια στιβαρή, οικονομικά αποδοτική και διαφανή μέθοδο για τη μετάδοση και λήψη ψηφιακού περιεχομένου ψυχαγωγίας σε συμβατές ψηφιακές οθόνες.

Στη Lemco προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε προϊόντα όχι μόνο καινοτόμα αλλά και συμβατά με όλα τα απαιτούμενα πρότυπα και για το λόγο αυτό είμαστε Δικαιούχος Αδειών HDCP, έτσι ώστε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζουμε να συμμορφώνονται με τους όρους της Συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της Συμμόρφωσης και Κανόνες στιβαρότητας.

Για να ανακατευθυνθείτε στην Λίστα, κάντε κλικ
 
ΕΔΩ

Τι είναι το DVB-T2:

Το Digital Video Broadcasting-Terrestrial 2 (“DVB-T2”) είναι το πιο προηγμένο πρότυπο για τη μετάδοση ψηφιακής τηλεόρασης σε επίγεια δίκτυα, προσφέροντας σημαντική αύξηση της ικανότητας μετάδοσης σε σύγκριση με το DVB-T. Το πρότυπο DVB-T2 δημοσιεύθηκε με τη μορφή μπλε βιβλίου από το έργο DVB τον Ιούνιο του 2008 και μετατράπηκε σε επίσημο πρότυπο από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Προτύπων Τηλεπικοινωνιών («ETSI») τον Σεπτέμβριο του 2009.

Η Lemco συμμορφώνεται πλήρως με τα πρότυπα και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του DVB-T2, για όλα τα προϊόντα μας που χρησιμοποιούν τα σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, μέσω του προγράμματος αδειοδότησης της εταιρείας Sisvel.

Για να ανακατευθυνθείτε στην Λίστα, κάντε κλικΕΔΩ

Τι είναι το DVB-S2X:

Το πρότυπο DVB-S2X, όπως ορίζεται στο ETSI EN 302 307 μέρος 2, είναι μια επέκταση του προτύπου DVB-S2 που δημοσιεύτηκε πριν από περισσότερα από 10 χρόνια. Χάρη σε πολλές πρόσθετες τεχνολογίες και δυνατότητες, το DVB-S2X προσφέρει βελτιωμένη απόδοση τόσο για επαγγελματικές εφαρμογές όσο και για υπηρεσίες Direct-To-Home.

Η Lemco συμμορφώνεται πλήρως με τα πρότυπα και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του DVB-S2X, για όλα τα προϊόντα μας που χρησιμοποιούν τις σχετικές ευρεσιτεχνίες, μέσω του προγράμματος αδειοδότησης της εταιρείας Sisvel.

Τι είναι το CE:

Η σήμανση CE υποδεικνύει ότι ένα προϊόν έχει αξιολογηθεί από τον κατασκευαστή και θεωρείται ότι πληροί τις απαιτήσεις της ΕΕ για την ασφάλεια, την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος. Απαιτείται για προϊόντα που κατασκευάζονται οπουδήποτε στον κόσμο και στη συνέχεια διατίθενται στην αγορά στην ΕΕ.

CE marking is only obligatory for products for which EU specifications exist and require the affixing of CE marking.

Είναι ποινικό αδίκημα η τοποθέτηση σήματος CE σε προϊόν που δεν συμμορφώνεται ή προσφέρεται προς πώληση.

Με τα προϊόντα μας Lemco να κατασκευάζονται αποκλειστικά και 100% κατ ‘οίκον, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα, Ελλάδα, τοποθετούμε με υπερηφάνεια το σήμα CE σε όλες τις συσκευές μας Lemco. Τα υψηλά πρότυπα παραγωγής ενός προϊόντος που κατασκευάζεται από την ΕΕ ήταν και θα είναι πάντα το έμβλημά μας.

Τι είναι το Bluetooth:

Το Bluetooth είναι ένα ασύρματο πρότυπο τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ σταθερών και κινητών συσκευών σε μικρές αποστάσεις χρησιμοποιώντας ραδιοκύματα UHF σε βιομηχανικές, επιστημονικές και ιατρικές ζώνες ραδιοφώνου, από 2.402 GHz έως 2.480 GHz και τη δημιουργία προσωπικών δικτύων.

Η διαδικασία πιστοποίησης Bluetooth προωθεί τη συνολική διαλειτουργικότητα προϊόντων και ενισχύει τη δύναμη της μάρκας και του οικοσυστήματος Bluetooth® προς όφελος όλων των μελών του Bluetooth SIG. Η πιστοποίηση βοηθά τις εταιρείες -μέλη να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα τους Bluetooth συμμορφώνονται με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Bluetooth & amp; Συμφωνία άδειας πνευματικής ιδιοκτησίας και συμφωνία άδειας εμπορικού σήματος Bluetooth (συλλογικά, συμφωνία άδειας Bluetooth) και προδιαγραφές Bluetooth.

Όλα τα καινοτόμα προϊόντα Lemco που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Bluetooth έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία πιστοποίησης προϊόντων και είναι δημόσια καταχωρημένα. Μέσω της Συνδρομής Adaptor Bluetooth, έχουμε το δικαίωμα να αναπτύξουμε, να κατασκευάσουμε, να εμπορευτούμε και να πουλήσουμε προϊόντα που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Bluetooth.

Για να ανακατευθυνθείτε στην Λίστα, κάντε κλικ
 
ΕΔΩ

Η Lemco με Αριθμούς

5

Χρόνια Εγγύηση

Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

47

Χώρες

Σε όλο τον κόσμο

100%

Κατασκευάζεται στην ΕΕ

Η καινοτομία είναι το σπίτι μας

15000

Headends

και συνεχίζουμε