Focus on Innovation
Από το 1975

Ποιοι είμαστε

Η Lemco έχει πάνω από 49 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού μετάδοσης και διανομής τηλεοπτικών σημάτων. Γνωστή για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της αλλά και το ευρύ φάσμα των καινοτόμων προϊόντων της, έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελληνική αλλά και την Παγκόσμια αγορά. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων αλλά και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Η Lemco ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού διανομής τηλεοπτικού σήματος μέσω RF, IP αλλά και οπτικών ινών, όπως τα παρακάτω:

  • DTV RF διαμορφωτές
  • Επαγγελματικά Ηeadends
  • Ενισχυτές CATV, εξασθενητές κλπ
  • Πολυδιακόπτες
  • Λύσεις διανομής Fiber Optics (GPON, ONU etc.)
  • IPTV middleware
  • HDMI προϊόντα
  • Διάφορα αξεσουάρ (π.χ. RF διακλαδωτές, ομοαξονικά καλώδια κ.λπ.)

Κατασκευασμένα με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και διαθέτοντας κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, προσφέρουν οικονομικές, επαγγελματικές λύσεις, καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες της Ελληνικής αλλά και της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Οι αξίες μας

Συνέπεια & Αξιοπιστία

Θεωρούμε τον λόγο μας ως δέσμευση και τις υποσχέσεις μας ως προτεραιότητα. Συνεπώς, λειτουργούμε με ειλικρίνεια και ακεραιότητα, έχοντας πάντα ως πυξίδα τις αρχές και τις αξίες μας.

Ποιότητα

Είμαστε αφοσιωμένοι στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και στην τήρηση των υποσχέσεών μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας και προτύπων και αυτό διασφαλίζεται μέσω ποιοτικών ελέγχων σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

Καινοτομία

Προβλέπουμε τις εξελίξεις και επιδιώκουμε να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των κορυφαίων ηλεκτρονικών τεχνολογιών. Η συνεχής έρευνα σε συνδυασμό πάντα με την αξεπέραστη γνώση αλλά και τη δημιουργικότητα μας, μας καθοδηγούν συνεχώς σε νέες και καινοτόμες λύσεις, με στόχο την προσφορά των ολοένα και πιο εξελιγμένων και αποδοτικών προϊόντων στους πελάτες μας.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η φιλοσοφία μας είναι ανθρωποκεντρική, είτε αφορά το προσωπικό μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας ή τους προμηθευτές μας. Προωθούμε και υποστηρίζουμε την ομαδική εργασία, αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα του καθενός. Η συνεχής ανάπτυξη των εργαζομένων μας και η παροχή ίσων ευκαιριών εκπαίδευσης και κατάρτισης τους, είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Το εργασιακό μας περιβάλλον χαρακτηρίζεται από την ανοιχτή επικοινωνία, την εμπιστοσύνη και τη δίκαιη μεταχείριση.

Κατεβάστε την εταιρική παρουσίαση

Μάθετε όλα όσα θέλετε για τη Lemco και τα προϊόντα μας.
 
Κατεβάστε τώρα

Πιστοποιήσεις & Άδειες

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001:2018
HDCP
DVB-T2
DVB-S2X
CE certificate
Bluetooth
HDMI
MTIC-ISO9001
Τι είναι το ISO 9001. 2015:

Το ISO 9001: 2015 είναι ένα διεθνές πρότυπο αφιερωμένο στα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας (QMS). Περιγράφει ένα πλαίσιο για τη βελτίωση της ποιότητας και ένα λεξιλόγιο κατανόησης για κάθε οργανισμό που θέλει να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν με συνέπεια τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών και άλλων ενδιαφερομένων με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο. Το QMS είναι το σύνολο όλων των διαδικασιών, των πόρων, των περιουσιακών στοιχείων και των πολιτιστικών αξιών που υποστηρίζουν τον στόχο της ικανοποίησης των πελατών και της οργανωτικής αποδοτικότητας. Πρώτη δημοσίευση το 1987, η τελευταία επανάληψη (ISO 9001: 2015) αντικαθιστά το ISO 9001: 2008.

Το ISO 9001: 2015 δεν υπαγορεύει τους στόχους ενός οργανισμού ή τον τρόπο επίτευξής τους. Είναι ένα ευέλικτο πρότυπο που επιτρέπει σε κάθε οργανισμό να ορίσει για τον εαυτό του ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι και η τήρηση του προτύπου. Το ISO 9001: 2015 καθορίζει τις κατευθυντήριες αρχές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αποτελεσματικότητας με την ευθυγράμμιση και τον εξορθολογισμό των διαδικασιών σε ολόκληρο τον οργανισμό, σε μια προσπάθεια να μειώσουν το κόστος, να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες, να καλύψουν τις κανονιστικές απαιτήσεις και να βοηθήσουν τους οργανισμούς να επεκταθούν σε νέες αγορές στις οποίες οι πελάτες απαιτούν πιστοποίηση ISO 9001, το τελευταίο από τα οποία είναι ολοένα και πιο κρίσιμο για επιχειρήσεις που εργάζονται στον δημόσιο τομέα ή με αυτόν ή υπηρετούν ως προμηθευτές σε σενάρια αυτοκινήτων ή ιδιωτικών OEM (Κατασκευαστής γνήσιου εξοπλισμού).


Στη Lemco υιοθετήσαμε τα πρότυπα του ISO 9001: 2015 για όλες τις υπηρεσίες, την εσωτερική οργάνωση καθώς και την κατασκευή των προϊόντων μας, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας απαράμιλλη ποιότητα και αποδοτικότητα σε κάθε δυνατό επίπεδο. Σταθερός μας στόχος είναι να προχωράμε πάντα και να παρέχουμε τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα καινοτόμων και κορυφαίας ποιότητας προϊόντων.

Δείτε το PDF

5

Χρόνια Εγγύηση

Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

47

Χώρες

Σε όλο τον κόσμο

100%

Κατασκευάζεται στην ΕΕ

Η καινοτομία είναι το σπίτι μας

15000

Headends

και συνεχίζουμε

EXCELLENCE THROUGH INNOVATION


Εγγραφείτε στο Newsletter για περισσότερα

Λανθασμένο email Εγγραφήκατε επιτυχώς Προέκυψε κάποιο πρόβλημα. 

Εγγραφείτε