Η Lemco συμμετέχει στο 1ο πανελλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης που θα πραγματοποιηθεί στις 11-12/3/2017  στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη.

Η SALONICAELECTRONIX αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της κλαδικής Έκθεσης ATHENSELECTRONIX και παρότι πρόκειται για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, μέχρι σήμερα, κανείς και ποτέ δεν τόλμησε να δημιουργήσει ένα event στην Θεσσαλονίκη, όσο αφορά τον κλαδικό χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης.

Πλέον η Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά έχει το δικό της event! Η SalonicaElectronix 2017 φιλοδόξει να φιλοξενήσει στους χώρους της όλο τον τεχνικό κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Οι μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς θα δώσουν βροντερό παρόν στη Θεσσαλονίκη, είτε η έδρα τους βρίσκεται εκεί, είτε στην Αθήνα, είτε σε άλλη περιοχή της Ελλάδας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι πάντα είχαν σε περίοπτη θέση την κλαδική αγορά της Μακεδονίας, αλλά δεν τους είχε δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία μέχρι σήμερα.

Η LibraPress εδώ και χρόνια έβλεπε την ανάγκη αυτής της αγοράς, η οποία τα τελευταία χρόνια έγινε ακόμη μεγαλύτερη, αφού οι νέοι δρόμοι που δημιουργήθηκαν επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στην Θεσσαλονίκη, όχι μόνο από όλη την Μακεδονία, αλλά ακόμη και από τον Έβρο, την Θεσσαλία και την Ήπειρο.

Περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρίας: www.salonica-electronix.gr