Η Lemco συμμετέχει στις 9/2/2017 στην HotelTech, το οποίο είναι το πρώτο συνέδριο στην Ελλάδα αφιερωμένο στις τεχνολογίες που απευθύνονται σε ξενοδοχεία, μαζί με τους συνεργάτες της (CYTA, CISCO,LG, IT Concept).

Οι τουριστικές υποδομές και ειδικότερα οι ξενοδοχειακές μονάδες κάθε μεγέθους και κατηγορίας, συνθέτουν μια μεγάλη κάθετη αγορά, η οποία λόγω των πολλών και μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει, αποτελεί ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογής πολλών σύγχρονων τεχνολογιών.
Ειδικότερα στην Ελλάδα – όπου ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας – η αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και η υλοποίηση αντίστοιχων έργων εξασφαλίζουν τη διαφοροποίηση και ενισχύουν τη λειτουργικότητα / αποτελεσματικότητα των ξενοδοχειακών υποδομών. Αναβαθμίζουν επίσης τις προσφερόμενες υπηρεσίες, γεγονός που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των συγκεκριμένων επιχειρήσεων και στην αύξηση των revenue streams.
Το συνέδριο Hotel Tech, που διοργανώνεται από την Smart Press στην Αθήνα στις 9 Φεβρουαρίου 2017, στοχεύει στην ανάδειξη όλων αυτών των τεχνολογιών που απευθύνονται στη κάθετη αγορά των ξενοδοχείων.
Περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρίας: www.hoteltech.gr