Η Lemco για πρώτη φορά συμμετέχει στην Hotelshow 2016  η οποία θα διοργανωθεί στις 25 – 28 Νοεμβρίου στο υπερσύγχρονο Εκθεσιακό κέντρο MEC της Αθήνας μέσω των συνεργατών της.

Tο 100% HotelShow αποτελεί το πλέον ανατρεπτικό event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού από όλους τους χώρους, αφού εκτός από τον κατασκευαστικό τομέα στα πλαίσια του οποίου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές λύσεις, δίνεται έμφαση στις υπηρεσίες, την καινοτομία αλλά και την Online εποχή στην οποία εισέρχεται ο Τουρισμός. 

Στόχος του 100% HotelShow δεν είναι μόνο να ενημερώσει τους ξενοδόχους για τις νέες τάσεις, αλλά και να δώσει λύσεις στο φλέγον ζήτημα που είναι η διαδικτυακή παρουσία, το distribution, η ανάπτυξη πωλήσεων καθώς και η ανταγωνιστική ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος.

Η καινοτόμα δομή του
 100% HotelShow αποβλέπει στη δημιουργία ενός event που προωθεί την ανάπτυξη Networking & BusinessDevelopment τόσο μεταξύ των εκθετών όσο και μεταξύ των επισκεπτών, αφού σημείο αναφοράς για όλους είναι η ενασχόληση με τον τουρισμό. Στα ειδικά διαμορφωμένα LoungeMeetingPointAreas, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί και να αναπτύξει ευκαιρίες συνεργασίας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες του Show, όπως Hoteliers, TravelAgents, TourOperators, Media, Architects, InteriorDesigners, ConstructionCompanies, FinancialConsultants, MarketingManagers και άλλες ειδικότητες, εμπλεκόμενες πάντα με τον τουρισμό. 

Περισσότερες πληροφορίες:  http://www.hotelshow.gr/